Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΠΑΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ DEBATE ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΠΑΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ DEBATE ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ


Και στο debate λέμε ναι με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, πλην της Χρυσής Αυγής.
Επίσης θετικά είχαμε απαντήσει και στην αντίστοιχη πρόσκληση της ΕΡΤ στις 19/4/19, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.
Την ανάγκη ενημέρωσης στην οποία  αναφέρεστε η «Λαϊκή Συσπείρωση» την υπηρετεί όλο αυτό το διάστημα περιοδεύοντας σε όλα τα νησιά και συζητώντας  πρόσωπο με πρόσωπο με τους κατοίκους των χωριών γειτονιών, τους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, οικοδομές, σουπερ μάρκετ, σχολεία, νοσοκομεία, κέντρα υγείας, καταστήματα.
 Με τη νεολαία και τις γυναίκες. Βρεθήκαμε εκεί που ζει δουλεύει και αγωνίζεται η λαϊκή οικογένεια. Συναντηθήκαμε με σωματεία εργαζομένων, επαγγελματιών, συλλόγους κατοίκων, φορείς του πολιτισμού και του αθλητισμού. Αναπτύξαμε σε όλους τις θέσεις και τις προτάσεις μας και τους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και την ανταπόκριση. Επίσης ενημερώνουμε καθημερινά για τις θέσεις μας μέσω των ΜΜΕ και τα ευχαριστούμε για την φιλοξενία τους. 
Ακούσαμε και αναδείξαμε τα προβλήματα που παραμένουν άλυτα. Στο λαό δεσμευόμαστε και απολογούμαστε.
Δεν παίξαμε επικοινωνιακά παιχνίδια με την παρουσίαση υποψηφίων τμηματικά ή ενός ενός για να μένουμε στην επικαιρότητα με αυτό τον τρόπο.
Για να μη μας πείτε όπως ότι παραμένουμε σε ξεπερασμένες μεθόδους πολιτικής δράσης ας κάνουμε και το debate!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου